Proizvodi2018-09-25T10:30:42+00:00

PROIZVODI

ELEKTRIČNI KOTLOVI
ELEKTRIČNI BLOK KOTLOVI
UGRADNI ELEKTRIČNI BLOK KOTLOVI
TERMOSTATI

ELEKTRIČNI KOTLOVI

IMPRO električni kotao namenjen je za zagrevanje stambenih, poslovnih i proizvodnih prostora, lako se uklapa u enterijer i omogućava komforno i ekološko grejanje. Može se koristiti kao primarni izvor toplote ili kao dodatani izvor toplote za instalacije. IMPRO električni kotao se sastoji od grejača i još čitavog niza sigurnosne opreme i automatike. Proizvodi se u snagama od 3 do 36 kW i odlikuje ga jednostavna montaža, korišćenje i visoka pouzdanost.

POGLEDAJTE MODELE

ELEKTRIČNI BLOK KOTLOVI

IMPRO električni blok kotao se izrađuju u rasponu od 6 do 36kW instalisane snage u varijantama jednocevnog, dvocevnog radijatorskog razvoda i u varijanti višekružnog podnog sistema grejanja. Kotlovi za podni sistem grejanja su opremljeni sabirnikom i razdelnikom do najviše 6 grejnih krugova sa ventilima za balansiranje.

POGLEDAJTE MODELE

UGRADNI ELEKTRIČNI BLOK KOTLOVI

Ugradni električni blok kotao je namenjen za zagrevanje stambenih, poslovnih i proizvodnih prostora sa izuzetno visokim stepenom korisnosti. U uslovima organičenog prostora za instalisanje klasične kotlarnice ovaj kotao sa svojim malim dimenzijama, kompaktnom konstrukcijom, automatizovani radom i kvalitetnom izradom predstavlja idealan izbor za komforno grejanje. Ugradnjom uzidnog električnog blok kotla u zid ne smanjuje se koristan prostor. Ugrađene komponente su vrhunskog kvaliteta što omogućava siguran, pouzdan i ekonomičan rad doprinoseći komforu krajnjih korisnika.

POGLEDAJTE MODELE

TERMOSTATI

IMPRO sobni termostati su najbolje rešenje za regulisanje funkcija IMPRO električnih kotlova i uštedu električne energije. Sa ovim termostatima moguće je napraviti uštedu i do 30% u potrošnji električne energije. Vrlo su jednostavni za ugradnju i korišćenje, lako se priključuju na termotehničke ili klima uređaje na kojima postoji priključak za sobni termostat, nezavisno od toga da li je visina komandnog napona 24V ili 230V.

POGLEDAJTE MODELE

KONTAKT

Impro d.o.o. ceni mišljenje svojih korisnika, pa su nam tako sva vaša pitanja i komentari vrlo značajni. Možete nas kontaktirati putem imejla i telefona, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo što preciznije i u što kraćem roku.

KONTAKT PRODAJE

KONTAKT PROIZVODNJE

KONTAKT
SERVISA I INSTALACIJE