Termostati2018-10-24T07:45:48+00:00

TERMOSTATI

3FL
3FL RF
7FL
7FL RF

IMPRO sobni termostati su najbolje rešenje za regulisanje funkcija IMPRO električnih kotlova i uštedu električne energije. Sa ovim termostatima moguće je napraviti ustedu i do 30% u potrošnji električne energije. Vrlo su jednostavni za ugradnju i korišćenje.

Sobni digitalni termostat – 3 FL

Sobni termostat 3FL, koristiti se za regulisanje funkcija IMPRO električnih kotlova i gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu.

Za razliku od običnih mehaničkih termostata, poseduje ekran sa digitalnim oznakama, a takođe omogućava preciznije merenje sobne temperature, kao i tačnije podešavanje željenog stepena toplote u prostoriji.

Sobni digitalni bežićni termostat – 3 FL RF

Sobni bežični termostat 3FL RF koristi se za regulisanje funkcija IMPRO električnih kotlova, kao i gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu.

Za razliku od običnih mehaničkih termostata, poseduje ekran sa digitalnim oznakama, a takođe omogućava preciznije merenje sobne temperature i tačnije podešavanje željenog stepena toplote u prostoriji.

Veza između termostata i prijemnika uspostavlja se putem radio frekvencije. Ovo predstavlja olakšavajuću okolnost prilikom montaže jer ih nije potrebno povezati kablovima. Termostat i prijemnik su fabrički usaglašeni kako bi funkcionisali na istoj frekvenciji.

Sobni digitalni programirajući termostat – 7 FL

Programirajući termostat 7FL koristi se za regulisanje funkcija IMPRO električnih kotlova, kao i gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu.

Ovaj termostat se može programirati za zagrevanje ili hlađenje prostorije, u skladu sa potrebama korisnika. Termostat je moguće podesiti na tačno određenu temperaturu za vremenski period koji korisnik želi, čime se obezbeđuje nephodni komfor, kao i ušteda energije. Za svaki dan u toku jedne nedelje moguće je programirati temperaturu za određeni vremenski period. Termostat ima opciju podešavanja za šest različitih vremenskih termina uključenja, a prilikom manuelnog podešavanja korisnik može odrediti temperaturu koja mu odgovara.

Sobni digitalni programirajući bežični termostat – 7 FL RF

Programirajući bežični termostat 7FLRF koristi se za regulisanje funkcija IMPRO električnih kotlova, kao i gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu.

Veza između termostata i prijemnika uspostavlja se putem radio frekvencije. Ovo predstavlja olakšavajuću okolnost prilikom montaže jer ih nije potrebno povezati kablovima. Termostat i prijemnik su fabrički usaglašeni kako bi funkcionisali na istoj frekvenciji.

Programirajući bežični termostat 7FLRF se može programirati za zagrevanje ili hlađenje prostorije, u skladu sa potrebama korisnika. Termostat je moguće podesiti na tačno određenu temperaturu za vremenski period koji korisnik želi, čime se obezbeđuje nephodni komfor, kao i ušteda energije. Za svaki dan u toku jedne nedelje moguće je programirati temperaturu za određeni vremenski period. Termostat ima opciju podešavanja za šest različitih vremenskih termina uključenja, a prilikom manuelnog podešavanja korisnik može odrediti temperaturu koja mu odgovara.

KONTAKT

Impro d.o.o. ceni mišljenje svojih korisnika, pa su nam tako sva vaša pitanja i komentari vrlo značajni. Možete nas kontaktirati putem imejla i telefona, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo što preciznije i u što kraćem roku.

KONTAKT PRODAJE

KONTAKT PROIZVODNJE

KONTAKT
SERVISA I INSTALACIJE